Kedves Vásárlónk!

Köszönjük, hogy kis vállalkozásunk itthon készült termékeit választod. Hálásak vagyunk neked ezért. 

Amennyiben előre kifizeted megrendelésedet, 5 % kedvezményt biztosítunk. Ehhez használd ezt a kuponkódot: fizet

A kedvezmény nem vonható össze más kedvezménnyel. 

 

 

Barna-natúr csíkos szett - 3 részes
Barna-natúr csíkos szett - 3 részes
7 990 Ft

Barna-natúr csíkos szett - 3 részes

Barna-natúr csíkos szett - 3 részes
Barna-natúr csíkos szett - 3 részes

A Peggy Baby baba nyálkendõ fogzás idején megvédi kisbabája ruházatát a nedvességtõl, így nincs szükség naponta többszöri ruhacserére. Dekor oldala kellemes viseletû pamutanyagból, a hátoldala fehér kent frottírból készül. Ennek köszönhetõen vízhatlan, ugyanakkor bababarát viselet a Peggy Baby baba nyálkendõ. Könnyen kezelhetõ, mivel mosogépben mosható és alacsony hõfokon vasalható is. Trendi színének köszönhetõen sokféle ruhával kombinálható. 0-2 éves korig ajánljuk, de akár tovább is horható, hiszen a kétállású, nikkelmenetes patenttal ez könnyedén megolható.



A Peggy Baby baba sapkával olyan modellt alkottunk meg, amely fejformától és hajmennyiségtõl függetlenül jól idomul kisbabája fejéhez. Vastagabb rugalmas pamutanyagból készül. Kellemes viseletet jelent a babáknak átmeneti idõben, leginkább tavaszi és õszi napokra ajánljuk. A sapka tetején található csomó állítható, tökéletesen igazítható a kisbaba fejére.



A Peggy Baby lábmelegítõ könnyen feladható, akár cipõn keresztül is. Kizárólag a baba lábát melegíti, az egyébként is vastagon bebugyolált popsi és pocak nem melegszik túl benne. Utazásoknál nem kell a babát az autóig alul nagyon beöltöztetni, elég ha ráhúzzuk a lábmelegítõket a lábacskákra. Babahordozóban is ideális viselet, könnyen fel-és lehúzható az idõjárásnak megfelelõen.



Megkönnyíti a pelenkázását is. A mászni vagy járni tanuló babák térdeit megvédi a kisebb sérülésektõl. A már bilin ülõ baba combjai sem vacognak. Kislányok szoknya alatt is viselhetik, harisnya helyett.



Egy méret a kicsiknek és nagyoknak - ideális megoldás.



Mindhárom darab barna-natúr csíkos anyagból készül.



Kiscipõ: Tender toes



Mosási útmutató: 30 C fokon mosható, alacsony hõfokon vasalható, nem fehéríthetõ, szárítógépben nem szárítható.



Anyagösszetétel: 95 % pamut, 5 % elasztán



Szín: natúr, barna



 

Rendelhető
7 990 Ft
Adatok
Cikkszám
736826
Tömeg
150 kg/db