Buggyos nadrág, jármű, rozsda
Buggyos nadrág, jármű, rozsda
7 890 Ft

Buggyos nadrág, jármű, rozsda

Nem csak az elképzeléseink, hanem az eddigi vásárlóink visszajelzései alapján is a világ legkényelmesebb nadrágját kínáljuk számodra a PeggyBaby buggyos, átmeneti nadrágjának személéyben. A nadrág ott buggyos, ahol kell, azért hogy ne szorítson ott, ahol a leginkább zavaró lehet a kicsiknek. A rugalmas, picit vastagabb pamutanyag biztosítja a termék hosszú hordhatóságát, mint azt is, hogy a szűk, de gumis lábszárpasszé a gyermek magasságához igazítható. Éppen ettől több, kettő, de akár 3 méreten keresztül is viselheti a kicsi a nadrágot. A derék rész gumis passzé, ami nem engedi lecsúszni a nadrágot, de nem is szorítja a kicsi derekát. A nadrág motorozó gyerekeknek is kíváló viselet, hiszen a szûk lábszárpasszé nem engedi, hogy bárhová beakadjon. 

 

Mintájában/színében teljesen megegyező, avagy hasonló színvilágú és ehhez a termékhez jól illeszkedő további termékeket is készítünk, melyekkel együtt viselve gyermekednek trendi és elsőosztályu megjelenést tudsz kölcsöznözni, ezért mindenképpen nézz szét a a többi termékkategóriában! (A cikkszám harmadik, két betűből és egy számból álló tagját keresőbe írva könnyedén listázhatod a leginkább hasonló megjelenésű termékeket.)

7 890 Ft
Részletek

Méretek

A gyermekek számára készített nadrágokat 4 különböző méretben kerülhetnek gyártásra, a nadrág kialakításából adódóan egy-egy méret két-két tartományt is lefed.

  • 80/86
  • 92/98
  • 104/110

Ez nem jelenti viszont azt, hogy minden egyes kollekcióban mindegyik termék egyenlő darabszámban kerül elkészítésre: A terméklap jobb oldalán láthatod egyazon termék létező méretvariációit, illletőleg a készlettel kapcsolatos információkat. Rendelni készletről tudsz. Lejjebb görgetve, a termék adatainál is láthatod a kiválasztott termék méretét, illetőleg a termékkódját, melynek utolsó tagja mindig a méretet jelölő szám. (Duplaméret esetén a cikkód a méretpáros kisebbik tagját tartalmazza, pl -080 végű cikkszám az egy 80/86-os nadrágot jelöl).

Anyagösszetétel & Tisztítás

  • 95 % pamut, 5 % elasztán
  • 30 fokon mosható, alacsony hőmérsékleten vasalható, nem fehéríthető, szárítógépbe nem ajánlott tenni
Adatok
Méret
80/86
Színkód
BC2
Cikkszám
TN-01-BC2-080
Tömeg
200 g/db
Csomagajánlatok
Hasonló termékek