Blog

A PeggyBabynél minden egyes új kollekció bevezetésekor nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a különböző ruhadarabokat ugyanabban a színvilágban együtt, szettben, kedvezményesen is meg tudd vásárolni, különleges megjelenést kölcsözve ezzel gyermekednek.

Miután a férjemnek ezt a bejegyzést átküldtem, azt válaszolta, hogy ő akkor most megy, és vesz is két ajándékkártyát, mert igazából ezt tulajdonképpen olyan, mintha neki találtam volna ki.

Hisz olyan tipikus a helyzet, amikor látogatóba mész egy gyermekes családhoz, vagy egy kismamához, és *most* van ajándékra szükséged, hisz nem akarsz illetlen lenni.

Ebben a bejegyzésben leírt trükk segítségével Te is játszi egyszerűséggel tudsz úgy keresni a Peggy Baby termékek között, hogy pillanatok alatt megtaláld a színvilágban és/vagy mintázatügyileg egymáshoz jól passzoló darabokat.

Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem a legfontosabb szempontokat, tanácsokat és tippeket, annak érdekében hogy Te is gyorsan és egyszerűen meg tudd találni a legmegfelelőbb hálózsákot kisgyermeked számára. Remélem, hogy ezek a tippek, és tanácsok segítenk a legmegfelelőbb tipegő hálózsák kiválasztásában

Az alábbi blogbejegyzásben több szülő tapasztalata alapján tudhatsz meg mindent arról, hogy miért válaszd a tipegő hálózsákot gyermeked számára. Melyek azok az élethelyzetek, amelyekben segítséget nyujthat egy tipegő hálózsák.

Szülőként jól tudjuk, hogy a kis csöppségek éjszakái gyakran tele vannak izgalmakkal – a kiságyban lecsúszó takarók, a lábujjhegyen mászkálás és az éjszakai ébredések sorozata. Van viszont megoldás, arra, hogy (a te és) gyermeked éjszakája nyugodtabb lehessen!

Örömmel mutatjuk be nektek a PeggyBaby nyári kollekcióját!

Újra itt a Nyár! Üdvözöld a nyarat szeretettel és könnyedséggel – válaszd gyermekruha kollekciónkat, hogy minden pillanat varázslatos legyen!"

Izgatottan szeretném Veled megosztani, hogy megérkeztek legújabb kincseink a PeggyBaby.hu-ra, amelyek garantáltan elnyerik tetszésed.

A hidegfront is megérkezett, tökéletes idő ez arra, hogy felfrissítsétek gyermeketek ruhatárát akár néhány új sapkával, sállal és nadrággal.

Hamarosan itt az új kollekció, mutatnék egy kis ízelítőt, nomeg egy kicsit be is mutatkoznék, ha elvégre ez az első bejegyzés amit én, Judit írok.

Amennyiben a legutóbbi posztomat olvastad, bizonyára emlékszel, hogy arról beszéltem, a változás szele közeleg a Peggy Baby háza táján - nagy örömmel szeretnék Neked erről most többet elárulni.

Engedd meg, hogy egy fontos gondolatomat osszam meg Veled: Nem győzök eléggé hálásnak lenni minden egyes vásárlómnak, aki az elmúlt közel 10 évben a márkám termékeit választotta gyermekének.
A tavaszi/nyári kollekciónk fotózására babamodellt keresünk: Legyen a Te gyermeked a következő kollekciónk egyik babamodellje! Az ebben a bejegyzésben található űrlap segítségével tudsz jelentkezni a a következő fotózásunkra.

 

Gyermekorvosi vélemény a fogzásról

Kedves Vásárlónk!

Köszönjük, hogy bizalmat mutat termékünk, a Pegyy Baby tipegő hálózsákunk iránt.

 

Hiába a három napos monszun-esők és a rendszerint a hétvégi napokra időzített vacogások, azért lélekben már mindannyian a nyárra készülünk, tervezgetve a nyaralás, vagy a laza víkendek boldog perceit.

Igen, igaz a hír, hogy márkánk megjelent a világ egyik legelitebb újságának magyarországi kiadásában, a Forbesban.

Dr. Kővári Zita gyermekorvos gondolatai a tavaszi öltözködésről

 

Hűvösödik az idő, egyre melegebb holmik kerülnek elő a szekrényekből, a télimádók és a gyerekek alig várják, hogy újra fehérbe öltözzön a világ.