Rólam

Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Judit vagyok, három csodálatos gyermek büszke édesanyja, mondhatjuk, hogy a Peggy Baby márka nagykövete, hiszen gyermekeim kicsi koruktól kezdve Peggy Baby termékeket viselnek. Szeretném megosztani veled, miért is vagyok olyan lelkes ezekkel a termékekkel kapcsolatban.

 

Gyermekeim cseperedése során első kézből tapasztaltam meg már eddig is, mennyire fontos, hogy a ruhák, amiket viselnek, ne csak szépek legyenek, hanem kényelmesek és tartósak is. Emlékszem, ahogy a lányaim boldogan hordták egymás után ugyanazokat a kedvenc Peggy Baby darabokat, melyek mindig tökéletes állapotban maradtak, gyermekről gyermekre vándorolva.

 

Amikor először találkozol a Peggy Baby termékekkel, biztosan felmerült benned a kérdés: "Mitől különlegesek ezek a ruhadarabok?" Nos, a válasz egyszerű: minden termékem természetes pamutból készül, amely könnyed, lágy és légáteresztő, olyan puha, mint babád bársonyos bőre. Gondosan válogatott anyagoknak köszönhetően garantált a kényelmes viselet, és a hosszú  élettartam. 

Minden kezdet nehéz, a Peggy Baby márka egy különleges nyálkendővel kezdte pályafutását, ami 100%-os pamutból és pur (kent) frottírból készül, nem várt vízhatlanságot biztosítva, mely nemcsak a fogzási időszakban, hanem hideg időben akár sálként is tökéletes.

A nagy sikeren felbuzdulva bővült a kínálat csomós, és cső sapkákkal és ehhez passzoló csősálakkal. A kezdetektől nagy hangsúly lett fektetve arra, hogy sapkák fej- és hajmennyiségtől, mosástól függetlenül kifogástalanul illeszkedjenek a gyermekek fejformájára. A Csomós sapkáink tetején található egy állítható csomó, amivel szabályozható a sapka mérete. Rugalmas, jól szellőző anyagok használatának köszönhetően a komfortérzet garantált, mindemellett a kicsik stílusos, a trendi öltözékéről sem kell lemondani.

A Peggy Baby egyik büszkesége a buggyos nadrág, mely hozzád hasonló anyukák visszajelzései alapján lett megtervezve: Rugalmas, picit vastagabb, szintén pamut anyagból készül, a lábszár passzéknak köszönhetően biztosítja a hosszú hordhatóságot, mert a gyermek magasságához igazítható. Motorozó kisgyerekeknek kifejezetten praktikus.

Úgy gondolom a pihentető alvás éppoly fontos, mint a nappali kényelem: éppen ezért jött létre a tipegő hálózsák, mely a hideg éjszakákon is melegen tartja babád, nem korlátozva őt a mozgás szabadságában.  

Büszkeséggel tölt el, hogy termékeim mindegyike magyar édesanyák ötletei alapján, Magyarországon készülve okoznak örömet gyermekeinknek nap, mint nap.

Nincs megállas: célom, hogy a jövőben még több kényelmes, gyerekek számára komfortos viseletet bizosító ruhadarabot teremtsek, és ebben pont az olyan drága anyukák tudnak leginkább a segítségemre lenni, mint amilyen épp Te is vagy!