Blog

Vásárolj szettet a tökéletes összhang jegyében

Judit
Judit
2024.06.23 15:05
Vásárolj szettet a tökéletes összhang jegyében

A PeggyBabynél minden egyes új kollekció bevezetésekor nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a különböző ruhadarabokat ugyanabban a színvilágban együtt, szettben, kedvezményesen is meg tudd vásárolni, különleges megjelenést kölcsözve ezzel gyermekednek.

Némely terméklap alján talákozhatsz csomagajánlatokkal (például itt), azonban a méret és szín kombinációk számosságának sokasága miatt jelenleg technikailag még nem megoldott az a csomagajánlat-koncepció, melyet elképzeltem.

Ennek ellenére van lehetőség szettek vásárlására, mondom is, hogy hogyan.

Hogyan tudok szettet vásárolni?

5 egyszerű lépésre van szükség ahhoz, hogy szettet tudj vásárolni:

  1. Feliratkozol a hírlevelemre a főoldalon
  2. Beazonosítod a termékeket (a lent megadott kategóriákból 1-1-1-et)
  3. Megrendeled a termékeket a webshopban, és használod a "SZETT10" kuponkódót
  4. Kifzeted a rendelésed, és várod, hogy megérkezzen a csomag!

Így tudod kiválasztani a termékeket

Az első és legfontosabb dolog (azt követően, hogy tudod, hogy szettben lehet vásárolni), hogy meg tudd keresni az egymáshoz színvilágban jól passzoló termékeket. 

Annak érdekében, hogy ez könnyen sikerüljön, egyik első dolgom volt a Peggy Baby átvétele óta egy új cikkszámrendszer kialakítása, melyben minden szín/mintavilágnak van egy előre meghatározott, két betűből és egy számból álló színkódja.

Ne is bonyolítsuk túl a dolgot, például az általam "népmese" jelzővel illetett kollekció színkódja AF1, vagy AF2, és ezt a kódot a keresőbe írva ki tudod listázni az összes olyan Peggy Baby terméket kategóriától függetlenül, melyek ilyen szín- és mintavilágban elkészültek, legyen szó akár tipegő hálózsákról, nyálkendőről, sálról, sapkáról, buggyos nadrágról, fejkendőről, fejpántról, vagy bármi másról.

Arról hogy hogyan tudsz keresni a színkódok alapján a Peggy Baby websopban, ezen a linken egy másik bejegyzésemben tudsz részletesebben olvasni.

Mely termékeket tudom szettben megvásárolni?

Szettben mindent nem lehet megvásárolni, ezért fontos tudnod, hogy mely termékek esetén van erre lehetőség.

Az első és legfontosabb dolog, hogy csak 3 részes szetteket tudsz vásárolni, amelyek esetén minden alábbi kategóriából 1-1-1 terméket raksz a szettbe.

A következő szett-összeállítások lehetségesek:

Mennyi kedvezményt kapok?

Ha egy 3 részes szettet vásárolsz, akkor tudok neked adni a termékek árából 10% kedvezményt. Ez a kedvezmény a szállítás költségre nem vonatkozik.

Hogyan tudok fizetni? És a szállítás?

Egy normál webshopos vásárláshoz hasonlóan kizárólag banki átutalással, vagy stripe-on keresztül bankkártyával van lehetőséged fizetni.

A szállítási mód lehetőségek és szállítási idők semmiben nem különböznek a normál vásárlásnál, ezekkel kapcsolatban itt találod meg a részleteket.

Az ajánlat határozatlan ideig érvényes, a visszavonás jogát fenntartom.