Blog

Egy új irány

2024.04.08 20:00
Egy új irány

Amennyiben a legutóbbi posztomat olvastad, bizonyára emlékszel, hogy arról beszéltem, a változás szele közeleg a Peggy Baby háza táján - nagy örömmel szeretnék Neked erről most többet elárulni.

Drága Peggy Baby követő!
Az elmúlt időszakban tudatosult, hogy életem egy másik területén találtam meg egy új igazi szenvedélyemet, rájöttem hogy a tapasztalataim kamatoztatva másoknak tudok segíteni az ő esetleges életmódváltásuk és egészségmegőrzésük terén.
Ez az új irány sokban különbözik a Peggy Baby által képviselt irányvonaltól, és mivel én olyan típus vagyok, aki mindent teljes odaadással csinál, nem meglepő, hogy azt kezdtem érezni, hogy nem tudom egyszerre a kettőt 100%-os erőbedobással, olyan minőségben csinálni, ahogy magamtól elvárom (...vagy csak túl nagy áldozatok árán tudnám), ezért meg kellett hoznom egy döntést.
Arra jutottam, hogy elbúcsúzom életem egy meghatározó időszakától, és tovább lépek: Családom mellett az időm nagy részében a továbbiakban arra fogok összpontosítani, hogy másokat is hozzásegítsek ahhoz, hogy életmódjuk terén olyan pozitív változásokat tudjanak átélni, melyeket az elmúlt 3 évben nekem is sikerült!
De ne legyetek szomorúak, a Peggy Baby márka (beleértve a webshopot) megy tovább, mert egy kedves ismerősöm személyében megtaláltam azt a 3 gyermekes édesanyát (kinek gyermekei maguk is Peggy Baby termékeket hordtak már eddig is), aki elkötelezett és energikus módon fogja tudni a márka örökségét, értékeit a megszokott- és/vagy annál is jobb minőségben képviselni.
Engedjétek meg, hogy bemutassam Nektek Mracskó-Fényi Juditot!
Nagyon fontos volt nekem, hogy egy olyan személy folytassa a Peggy Babyt, ahogy annak idején megálmodtam és megterveztem, örömmel osztom meg veletek, hogy Judit személyében kétségem sem fér hozzá, hogy a jövőben is az általatok már korábban megszokott praktikusságot és szerethetőséget látjátok majd a termékekben. (Egy könnycsepp elmorzsolása után azért elárulom, hogy a következő hónapokban azért természetesen Judit segítségére leszek a háttérben.)
Amennyiben érdekel benneteket az általam képviselt új irány, és egészségtámogatás, nagy örömmel fogadlak a "Peggy Lifestyle" profilomon. Itt továbbra is közösséget építek, inspirációkat és tanácsokat osztok meg az egészséges életmóddal kapcsolatban. Az eddigi "Peggy Baby Shop" üzlet helyén hamarosan megnyitom életmód studiómat, így ott már más minőségben lesz lehetőségünk találkozni.
Nagyon hálás vagyok nektek az eddigi támogatásotokért, biztos vagyok benne, hogy a Peggy Baby márkát továbbra is legalább annyira fogjátok kedvelni, ahogy eddig tettétek, hiszen biztos vagyok benne, hogy Judit ugyanolyan lelkesedéssel folytatja majd a Peggy Baby brand építését, mint ahogy én 2015 óta tettem.
A Peggy Baby örökre a szívemben marad, lányaimra tekintve ha akarnám sem tudnám kitörölni emlékezetemből életem egyik legcsodálatosabb időszakát, ezúttal itt most egy szempontból eljött a búcsú ideje, ami viszont valami újnak a kezdete is: minden kijárat egyúttal egy bejárat...
Néhány napon belül már Judit fog nektek a Peggy Babyvel kapcsolatos újdonságokat hozni, ezért mindenképpen figyeljétek az oldalt ????
A következő napokban viszont még személyesen is beugorhattok a Peggy Baby Shop -ban Vácon, ahol kedvezményekkel készülök nektek.
Köszönök Nektek mindent, és bízom benne hogy a továbbiakban az új területen is Velem maradtok ❤
Szeretettel,
Peggy
@motomfoto