Blog

Tipegő hálózsák

2022.08.01 18:34
Tipegő hálózsák

Kedves Vásárlónk!

Köszönjük, hogy bizalmat mutat termékünk, a Pegyy Baby tipegő hálózsákunk iránt.

 

Mielőtt rendelésre kerülne sor, kérjük olvassa át tanácsainkat, meglátásainkat a termékkel kapcsolatban. Igyeszkünk minden fontos kérdésre kitérni, de ha ezek után is van megválaszolatlan kérdés, bizalommal tegye fel nekünk (emailben: hello@peggybaby.com  vagy Facebook oldalunkon: www.facebook.com/peggybabywebshop).

Tipegő hálózsákjaink elsősorben a már állni illetve járni tudó babáknak készülnek, hogy minél kényelmesebb legyen az elalvás előtti, alatti és utáni időszak.  Olyan babáknak ajánljuk leginkább, akik éjszaka kibújnak a takaró alól, emiatt a szülők többször felkelnek, hogy betakarják a kicsit. Ez nagyon fáradságos a szülőknek hosszú távon, mivel ők sem tudnak annyit pihenni, amennyit kellene. Vagyis a hálózsákkal mind a kisgyermeknek, mind a szülőknek könnyű éjszakát próbálunk biztosítani. A megfelelő ruhaválasztás elengedhetetlen, a hálózsák kezdeti használatakor érdemes többször ellenőrizni a gyermek hőmérsékletét a tarkónál. A kéz-és lábfej hőmérséklete NEM mérvadó. Mindig a tarkót kell megfogni, ha nagyon meleg, akkor túl van öltöztetve, ha hideg, akkor kevés a rajta lévő ruha mennyiség. Tehát nagyon fontos a megfelelő ruházat a tipegő hálózsak alatt. 

Fontos, hogy mindig a szoba hőmérséklete legyen a támpont a hálózsák vastagságának kiválasztásakor, és NE az évszak. Éppen ezért nem évszakhoz kötjük a hálózsákjaink elnevezését, hanem a szoba hőmérsékletéhez. Így lesz nálunk "hüvős szoba tipegő" és "meleg szoba tipegő". Szakemberek azt mondják, hogy az a legegészségesebb, ha a gyermek 18-19 fokos szobában alszik éjszaka. 

A Peggy Baby tipegő hálózsákok két féle vastagságban készülnek: 

1. Hüvős szoba tipegő: két réteg jersey pamut, a külső vékonyabb, a belső vastagabb pamut, 95 % pamut és 5 % elasztán, ezáltal jól szellőzik, bőrbarát.

18-21 fokos szobába javasoljuk, alá hosszú újjú body, igény szerint + rugdalozó

2. Meleg szoba tipegő: két vékony réteg jersey pamut, 95 % pamut és 5 % elasztán, anyagánál fogva jól szellőzik, bőrbarát.

22-24 fokos szobába javasoljuk, alá hosszú vagy rövid újjú body

Az öltöztetési tippek csak irányadóak, minden gyermek más, így indig az egyedi igényekhez kell a ruházatot igazítani. Ez fogja a nyugodt alvást jelenteni mind a gyermeknek, mind a szülőknek.

 

A tipegő hálózsák anyagánál fogva jól nyúlik, nagyon kényelmes alvóöltözetet jelent a gyermeknek. NEM szükséges egy mérettel nagyobb zsákot választani, kizárólag akkor, ha határeset a jelenlegi mérete.

A tipegő hálózsákjaink oldalán cipzár van, ami a könnyű öltöztetést és az esetleges éjszakai pelenkázást hivatott segíteni. A vállnál kétállású nikkelmentes patenttal nyitható és zárható. FONTOS, hogy a patentot közvetlenül mellette fogjuk meg, és úgy  nyissuk - zárjuk a hálózsákot. 

Alvóruházatunk 74-es mérettől 98-as méretig kapható. A termékeket normál esetben 4-6 munkanap alatt tudjuk a futárnak átadni, de előfordulhat, hogy gyártás alatt van és akár 2-3 hét is lehet a szállítási idő. 

Amennyiben szeretné személyesen, élőben is megnézni, megfogni a termékeinket, szeretettel várjuk Vácon, a Peggy Baby Shopban (2600 Vác, Kötő utca 1.). Az üzlet nyitvatartásáról tájékozódjon a dizájner bababoltunk Facebook oldalán (www.facebook.com/shop.peggybaby). 

 

Köszönjük, hogy Peggy Baby terméket választ!