Blog

Nem tudod mit vegyél gyerkőcős családlátogatáshoz ajándékba?

Judit
Judit
2024.06.22 17:00
Nem tudod mit vegyél gyerkőcős családlátogatáshoz ajándékba?

Miután a férjemnek ezt a bejegyzést átküldtem, azt válaszolta, hogy ő akkor most megy, és vesz is két ajándékkártyát, mert igazából ezt tulajdonképpen olyan, mintha neki találtam volna ki.

Hisz olyan tipikus a helyzet, amikor látogatóba mész egy gyermekes családhoz, vagy egy kismamához, és *most* van ajándékra szükséged, hisz nem akarsz illetlen lenni.

Ilyenkor szokott az történni, hogy ha a gyerek nevét és nemét tudod is, fogalmad sincs hogy mi a mérete, arra sem emlékszel pontosan hogy mennyi idős, arról meg pláne nincs fogalmad, hogy mi az a színvilág, amivel tuti hogy nem lősz mellé.

Mindezek mellett ráadásul nem érsz rá bababoltokba szaladgálni, de az sem túl kellemes, hogy ha több napot kell várni arra, hogy kiszálltsanak Neked valamit, aztán otthon kelljen üldögélni mikor jön a futár, vagy csomagpontba futkorászni - de ha ezt még mind meg is tudod oldani, simán beleszaladsz egy olyan szituációba, hogy éppen olyat vettél, ami már van nekik: na akkor meg lehet menni cserélgetni.

Én azt mondom Neked, jobb megelőzni a bajt. :) És én ebben tudok Neked segíteni: Peggy Baby ajándékkártyával nem lehet melléfogni, legyen szó akár egy frissen született gyermekről, vagy 3-4 évesről, az anyuka, aki megkapja, pedig még a spéci Peggy Baby színkódrendszer alapján tud magának összerakni valami olyan összeállítást, amivel neked bíbelődni aztán már tényleg nem lenne kedved.

Mi is ez pontosan?

Kisgyermekes ismerősnek ajándékot vinni nem mindig egyszerű. Ha Te

 • nem akarsz egy 201. kacatot ajándékozni,
 • túl komplikáltnak tartod kitalálni, hogy mit vegyél
 • ha a valami ruhácska jó lenne, de fogalmad sincs milyen szinű legyen, mekkora méret passzol a gyerkőcre
 • nincs időd bababoltokba rohangálni
 • Ha AZONNAL kell valami, mert MOST mész látogatóba

akkor a Peggy Baby ajándékkártyát Neked találtam ki.

 Vegyél egy ilyen ajándékkártyát, aztán anyuka majd eldönteni, hogy mi tetszik, mekkora a jó méret, és elismerően fog visszagondolni Rád, hogy Te legalább nem valami olyat vettél ami tök felesleges, vagy nem passzol, további stresszt eredményezve hogy cserélgetni kell.

Ez egy digitális ajándékkártya, melyet rendelést követő sikeres fizetés esetén rövidesen (jó esetben pillanatokon belül) emailben fogsz megkapni egy kuponkód formájában. Kinyomtathatod, felírhatod egy papírra, vagy elküldheted e-mailben, ahogy Neked tetszik. (Elektronikus számlát is egy külön e-mailben fogsz kapni róla.)

Mire használható fel és hogyan?

 • A vásárolt kuponkód a Peggy Baby webshopan használható fel, bármely termék vásárlása esetén vásárlást követő 180 napon belül. Ezt követően a kuponkód elvész, pénzvisszafizetésre sem ezt megelőzően, sem ezután nincs lehetőség.
 • Az ajándékkártya-kuponkód a szállítási díj kiegyenlítésére nem vehető igénybe.
 • Az ajándékkártya-kupon beváltása a kosár oldalon az egyedi kód megadásával lehetséges, mely az ajandékkártyán meglévő egyenleg értékével csökkenti a vásárlás fizetendő összegét.
 • Nem kötelező a kártya teljes értékét egy vásárlás esetén felhasználni, az esetleges maradékösszeggel egy későbbi rendelés esetén csökkentheted (csökkentheti, akit megajándékoztál) a kasszánál fizetendő összeget, vásárlásonként viszont csak egy ajándékkártya használható fel.
 • Az ajándékkártya készpénzre nem váltható.

Hogyan tudom megvásárolni?

 • Az ajándékkártyát (mint minden más terméket a Peggy Baby webshopban) kizárólag banki átutalással, vagy kártyás fizetéssel tudod megvásárolni, utánvétes fizetési lehetőség biztosítása sajnos nem lehetséges.
 • Csak utalvány vásárlása esetén a megrendelés során a szállítási módok közül válaszd ki a "nem igényel szállítást" opciót. Amennyiben más ternéket is vásárolsz az utalvánnyal együtt, akkor másik szállítási módot kell választanod.
 • Ha több, megegyező értékű ajándékkártyát szeretnél vásárolni, akkor azt csak úgy tudod megtenni, ha több rendelést adsz le. (Egy rendelésben több különböző értékű kártya vásárlására viszont van lehetőség - értelemszerűen legfeljebb 1-1 db-ra rendelésenként)