Kedves Vásárlónk!

Köszönjük, hogy kis vállalkozásunk itthon készült termékeit választod. Hálásak vagyunk neked ezért. 

Amennyiben előre kifizeted megrendelésedet, 5 % kedvezményt biztosítunk. Ehhez használd ezt a kuponkódot: fizet

A kedvezmény nem vonható össze más kedvezménnyel. 

 

 

Anya-Baba napló grafit színû borítóval
Anya-Baba napló grafit színû borítóval
7 990 Ft

Anya-Baba napló grafit színû borítóval

Határidõnapló Kismamáknak, valamint Anyukáknak, akiknek gyermeke még nem múlt el 1 éves.

(Olyan Anyukáknak is inkább ezt a naplót ajánljuk, akiknek már nagyobb gyereke(i) van(nak), de új baba érkezik, akirõl szeretné feljegyezni a kezdeti idõszak minden izgalmas pillanatát. Van benne elegendõ hely a picinek és a nagy(ok)nak is. ???? )Ez a napló az eredeti Anya-Baba napló 3. kiadása, ami annyit jelent, hogy a korábbi kiadásokhoz képest tartalmilag bõvítettük néhány oldallal és az elegáns külsõ mellé egy icipicit csiszoltunk a belsõ design-on is! ????
Kinek ajánljuk?Ezt a naplót a benne lévõ extra tartalmak miatt kifejezetten azoknak az Anyukáknak készítettük, akik még a várandósság idõszakában vannak, illetve akiknek babája még nem múlt el 1 éves. Valamint ezt a naplót ajánljuk azoknak is, akiknek már van(nak) gyermeke(i), de újra babát vár, mivel ebben a naplóban van lehetõség a születendõ babáról jegyzetelni, ugyanakkor a nagyobb(ak)nak is marad hely az egyes napoknál.Tökéletes ajándék lehet babaváró bulikra, baba látogatóba, de akár magadat is meglepheted vele.Miért jó?1. Mert egy Anyuka tervezte egy másik Anyukának, így pontosan tudja, mi mindent kellene fejben tartani egy anyának és mennyire lehetetlen küldetés ez gyerek(ek), munka és egyéb teendõk mellett. Ez a napló mindent megjegyez majd helyetted!

2. Mert az Anya-baba naplóban minden egy helyen lesz! Egyedülálló módon ötvöztük a babanaplók és a határidõnaplók minden szükséges tartalmát, hogy ne kelljen a kettõt külön vezetned, hogy hol az egyiket, hol a másikat felejtsd el kitölteni két pelus csere között és kimaradjanak a fontos információk. Hatékony segítséget nyújt az anyukáknak a mindennapok tervezéséhez, hogy legyen idõ arra, ami igazán fontos.

3. Mert bármelyik év bármelyik napján elkezdheted, a dátumozást Te magad határozhatod meg, hiszen tudjuk, hogy a babák nem mind január 1-jén születnek. ????

Az 1 év (52 hét) akkor indul, amikor csak Te szeretnéd. Így nem vesztegetsz el felesleges oldalakat, mégis elkezdheted a várandósságod bármelyik napján, vagy babád születésekor.

4. Mert maximálisan a saját igényeidre szabhatod! Nem kell felesleges adatokat kerülgetned, csak azt jegyezd fel, ami tényleg lényeges Neked! Ha ez egy névnap, akkor azt; ha az, hogy aznap mikor van napnyugta, akkor azt; ha számodra a Hold állása fontos vagy, hogy éppen hányadik napját/hetét írjuk az évnek, esetleg az, hogy épp minek van a világnapja, írd fel ezt. Teljes mértékben a Te döntésed, mi csak a helyet alakítottuk ki Neked ehhez. ????

5. Mert 100%-ban mentes a hirdetésektõl!!! Végre egy napló (ritkaság manapság!), amiben nem kell mindenféle reklámokat, unalmas “töltelék-tartalmakat” kerülgetned az életetek mindennapjai között, amire semmi szükséged nincs.

5+1. Mert egyszerûen gyönyörû, öröm lesz ránézni minden nap, s nem utolsó sorban jól fog mutatni a képeken. ???? Terjedelem: 360 oldal

Méret: B/6 (12,3 cm x 16,8 cm) – tökéletesen nõi táska-barát ????(Az ár 1 db termékre vonatkozik, minden más a képen csak dekoráció.)

Raktáron   (1 db)
7 990 Ft
Adatok
Cikkszám
860305
Tömeg
500 kg/db