nyári kalap, pöttyös, zöld
nyári kalap, pöttyös, zöld
3 580 Ft

nyári kalap, pöttyös, zöld

Mindig jól esik, ha itt a nyár, a nagy örömben anyaként viszont figyelnünk kell arra, hogy gyermekünk fejét minden körülmények között óvjuk, hisz a napsugaraknak káros hatásai is vannak: megfelelő fejfedő nélkül a gyermekek érzékeny bőre rendkívül gyorsan leéghet, nem is beszélve a napszúrás eshetőségéről. A Peggy Baby kalap nemcsak divatos és praktikus kiegészítő minden gyermek számára, hanem éppen a fent leírt veszélyek ellen segít megvédeni gyermeked. Pereme felhajtható, így többféle stílusban hordható, mindenki tetszés szerint dönthet a viselés módjáról. Alapanyaga vékony, 100%-os pamutvászon, amely garantáltan nem veszít formájából. 

 

A Peggy Baby terkmékpalettáján gyakran szerepelnek mintájában/színében megegyező, vagy hasonló színvilágú, így egymáshoz jól illeszkedő termékek, melyeket együtt viselve gyermekednek még trendibb megjelenést tudsz kölcsöznözni, ezért mindenképpen nézd meg a kiegészítő termékeket, vagy klikkelj ide, hogy listázd a leginkább hasonló megjelenésű termékeket. (A cikkszám harmadik, két betűből és egy számból álló tagja a színkód.)

3 580 Ft
Részletek

Méretek

A gyermekek számára készített kalapok legfeljebb 2 különböző méretben kerülhetnek gyártásra, melyek fejkörméret és körülbelüli életkor alapján következők:

  • 1 - 6-15 hónapos korig (48 cm-es fejkör méretig)
  • 2 - 15-36 hónapos korig (53 cm-es fejkör méretig)

Ez nem jelenti viszont azt, hogy minden egyes kollekcióban mindegyik termék egyenlő darabszámban kerül elkészítésre, illetőleg hogy mindig készleten van: A terméklap jobb oldalán láthatod a termékek létező méretvariációt, illletőleg a készlettel kapcsolatos információkat, rendelni készletről tudsz. Lejjebb görgetve, a termék adatainál is láthatod a kiválasztott termék méretét, illetőleg a termékkódját, melynek utolsó tagja mindig a méretet jelölő szám.

Anyagösszetétel & Tisztítás

  • 100% pamutvászon.
  • 30 fokon mosható, alacsony hőmérsékleten vasalható
  • vegyileg nem tisztítható, nem fehéríthető, szárítógépbe nem ajánlott tenni
Adatok
Méret
2
Színkód
BU1
Cikkszám
TF-06-BU1-2
Tömeg
100 g/db
Csomagajánlatok
Hasonló termékek