Buggyos nadrág, népmese, pink
Buggyos nadrág, népmese, pink
7 890 Ft

Buggyos nadrág, népmese, pink

Buggyos nadrág, népmese, pink
Buggyos nadrág, népmese, pink
Buggyos nadrág, népmese, pink
Buggyos nadrág, népmese, pink
Buggyos nadrág, népmese, pink
Buggyos nadrág, népmese, pink

Nem csak az elképzeléseink, hanem az eddigi vásárlóink visszajelzései akapján is a világ legkényelmesebb nadrágját kínáljuk számodra a PeggyBaby buggyos, átmeneti nadrágjának személéyben. A nadrág ott buggyos, ahol kell, azért hogy ne szorítson ott, ahol a leginkább zavaró lehet a kicsiknek. A rugalmas, picit vastagabb pamutanyag biztosítja a termék hosszú hordhatóságát, mint azt is, hogy a szűk, de gumis lábszárpasszé a gyermek magasságához igazítható. Éppen ettől több, kettő, de akár 3 méreten keresztül is viselheti a kicsi a nadrágot. A derék rész gumis passzé, ami nem engedi lecsúszni a nadrágot, de nem is szorítja a kicsi derekát. A nadrág motorozó gyerekeknek is kíváló viselet, hiszen a szûk lábszárpasszé nem engedi, hogy bárhová beakadjon. 

 

Mintájában/színében teljesen megegyező, avagy hasonló színvilágú és ehhez a termékhez jól illeszkedő további termékeket is készítünk, melyekkel együtt viselve gyermekednek trendi és elsőosztályu megjelenést tudsz kölcsöznözni, ezért mindenképpen nézz szét a a többi termékkategóriában! (A cikkszám harmadik, két betűből és egy számból álló tagját keresőbe írva könnyedén listázhatod a leginkább hasonló megjelenésű termékeket.)

7 890 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Méretek

A gyermekek számára készített nadrágokat 4 különböző méretben kerülhetnek gyártásra, a nadrág kialakításából adódóan egy-egy méret két-két tartományt is lefed.

  • 80/86
  • 92/98
  • 104/110

Ez nem jelenti viszont azt, hogy minden egyes kollekcióban mindegyik termék egyenlő darabszámban kerül elkészítésre: A terméklap jobb oldalán láthatod egyazon termék létező méretvariációit, illletőleg a készlettel kapcsolatos információkat. Rendelni készletről tudsz. Lejjebb görgetve, a termék adatainál is láthatod a kiválasztott termék méretét, illetőleg a termékkódját, melynek utolsó tagja mindig a méretet jelölő szám. (Duplaméret esetén a cikkód a méretpáros kisebbik tagját tartalmazza, pl -080 végű cikkszám az egy 80/86-os nadrágot jelöl).

Anyagösszetétel & Tisztítás

  • 95 % pamut, 5 % elasztán
  • 30 fokon mosható, alacsony hőmérsékleten vasalható, nem fehéríthető, szárítógépbe nem ajánlott tenni
Adatok
Méret
92/98
Színkód
AF2
Cikkszám
TN-01-AF2-092
Tömeg
200 g/db
Csomagajánlatok
Hasonló termékek