Kánikula tipegő hálózsák, rózsaszín pipacs
Kánikula tipegő hálózsák, rózsaszín pipacs
11 990 Ft

Kánikula tipegő hálózsák, rózsaszín pipacs

Kánikula tipegő hálózsák, rózsaszín pipacs
Kánikula tipegő hálózsák, rózsaszín pipacs

Garantálni ugyan nem tudjuk, hogy a kicsi innentől kezdve átalussza az éjszakát, de abban biztosan vagyunk, hogy a PeggyBaby tipegő hálózsákja igenis hozzá tud járulni a nyugodt és könnyű éjszaka élményézhez. A tipegő hálózsákot a már állni tudó babáknak ajánjuk, kényelmessé téve az alvás előtti és utáni időszakot is. A hálózsák funkcióját tekintve a takaró szerepét tölti be, ezzel megkönnyítve a szülők éjszakáját is, hogy nyugodtan aludhatnak és nem kell többször felkelni takargatni a kicsit.

 

A kánikula tipegőn NINCS kamásli, a nagyon meleg éjszakákon nincs szükség a láb "becsomagolására". A tipegő egyrétegű, finom, rugalmas anyagból készül, ami rendkívül kényelmes viselet a babának. Oldalán cipzár van, amely megkönnyíti az esetleges éjszakai pelenkázást (is). Állítható patentokkal szabályozható a méret

 

Mintájában/színében teljesen megegyező, avagy hasonló színvilágú és ehhez a termékhez jól illeszkedő további termékeket is készítünk, melyekkel együtt viselve gyermekednek trendi és elsőosztályu megjelenést tudsz kölcsöznözni, ezért mindenképpen nézz szét a a többi termékkategóriában! (A cikkszám harmadik, két betűből és egy számból álló tagját keresőbe írva könnyedén listázhatod a leginkább hasonló megjelenésű termékeket.)

11 990 Ft
Részletek

Méretek

A gyermekek számára készített tipegők 4 különböző méretben kerülhetnek gyártásra

  • 80
  • 86
  • 92
  • 98

Ez nem jelenti viszont azt, hogy minden egyes kollekcióban mindegyik termék egyenlő darabszámban kerül elkészítésre: A terméklap jobb oldalán láthatod egyazon termék létező méretvariációit, illletőleg a készlettel kapcsolatos információkat. Rendelni készletről tudsz. Lejjebb görgetve, a termék adatainál is láthatod a kiválasztott termék méretét, illetőleg a termékkódját, melynek utolsó tagja mindig a méretet jelölő szám. 

Anyagösszetétel & Tisztítás

  • 95 % pamut, 5 % elasztán
  • 30 fokon mosható, alacsony hőmérsékleten vasalható, nem fehéríthető, szárítógépbe nem ajánlott tenni
Adatok
Méret
92
Színkód
DH2
Cikkszám
TT-01-DH2-092
Tömeg
300 g/db
Csomagajánlatok
Hasonló termékek