Melegszobás tipegő hálózsák, pöttyös, pink
Melegszobás tipegő hálózsák, pöttyös, pink
15 990 Ft

Melegszobás tipegő hálózsák, pöttyös, pink

Garantálni ugyan nem tudjuk, hogy a kicsi innentől kezdve átalussza az éjszakát, de abban biztosan vagyunk, hogy a PeggyBaby tipegő hálózsákja igenis hozzá tud járulni a nyugodt és könnyű éjszaka élményézhez. A tipegő hálózsákot a már állni tudó babáknak ajánjuk, kényelmessé téve az alvás előtti és utáni időszakot is. A hálózsák funkcióját tekintve a takaró szerepét tölti be, ezzel megkönnyítve a szülők éjszakáját is, hogy nyugodtan aludhatnak és nem kell többször felkelni takargatni a kicsit. A hálózsák alján lévő kamásli a zokni szerepét veszi át, így tuti nem lesz kint a gyermek lába a "takaróból".


Érdemes tudnod, hogy a tipegő hálózsák vastagságát a szoba hőmérséklete és nem az évszak alapján érdemes kiválasztani: 18-21 C fokos környezetben altatott gyermeknek a hidegszobás, míg 22-24 C fokos környezetben a melegszobás tipegő hálózsákot ajánljuk, utóbbi esetén ajűnlunk alá egy hosszú vagy rövid újjú bodyt, fontos viszont, hogy minden gyermek más és más, mindenképpen az egyedi igényekhez kell igazítani a ruházatot. Leginkább úgy lehet meggyőződni arról, hogy jól van-e öltöztetve, hogy milyen a gyermek tarkóójának hőmérséklete. Egy adott esetben hidegnek tűnő kéz- és lábfej NEM mérvadó.

 

Mintájában/színében teljesen megegyező, avagy hasonló színvilágú és ehhez a termékhez jól illeszkedő további termékeket is készítünk, melyekkel együtt viselve gyermekednek trendi és elsőosztályu megjelenést tudsz kölcsöznözni, ezért mindenképpen nézz szét a a többi termékkategóriában! (A cikkszám harmadik, két betűből és egy számból álló tagját keresőbe írva könnyedén listázhatod a leginkább hasonló megjelenésű termékeket.)


A meleg szoba tipegő hálózsák két réteg rugalmas pamutból áll. Anyagösszetételét tekintve 95 % pamut és 5 % elasztán, ami biztosítja a bőr szellőzését, kellő légzését. Oldalt cipzárral, felül nikkelmentes patenttal kapcsolatható. Kérjük a patent használatakor figyeljen arra, hogy közvetlenül a patent mellett fogja meg az anyagot, ezzel óvni lehet az anyagot és a hósszútávú használatot biztosítani.

15 990 Ft
Részletek

Méretek

A gyermekek számára készített tipegők 4 különböző méretben kerülhetnek gyártásra

  • 80
  • 86
  • 92
  • 98

 

Az anyag rugalmasságából fakadóan NEM szükséges egy mérettel nagyobbat választani, csak, ha határeset a gyermek jelenlegi mérete.

 

Ez nem jelenti viszont azt, hogy minden egyes kollekcióban mindegyik termék egyenlő darabszámban kerül elkészítésre: A terméklap jobb oldalán láthatod egyazon termék létező méretvariációit, illletőleg a készlettel kapcsolatos információkat. Rendelni készletről tudsz. Lejjebb görgetve, a termék adatainál is láthatod a kiválasztott termék méretét, illetőleg a termékkódját, melynek utolsó tagja mindig a méretet jelölő szám. 

Anyagösszetétel & Tisztítás

  • 95 % pamut, 5 % elasztán
  • mosógépben 30 fokon mosható, ajánlott kifordítva, nem fehéríthető, alacsony hőmérsékleten vasalható, vegyileg nem tisztítható, szárítógép használata nem ajánlott.
Adatok
Méret
104
Színkód
BE1
Cikkszám
TT-03-BE1-104
Tömeg
300 g/db
Csomagajánlatok
Hasonló termékek