Pocaknadrág, háromszög, rózsaszín
Pocaknadrág, háromszög, rózsaszín
5 480 Ft

Pocaknadrág, háromszög, rózsaszín

Pocaknadrág, háromszög, rózsaszín
Pocaknadrág, háromszög, rózsaszín

A Peggy Baby duplaméretes pocaknadrág rugalmas, nem túl vastag jersey anyagból készül. Kényelmes viselet még mosipleussal is. Derekán a passzé nem szorítja el a pici pocakját, bősége elég mozgást tesz lehetővé.

 

Mintájában/színében teljesen megegyező, avagy hasonló színvilágú és ehhez a termékhez jól illeszkedő további termékek is készülnek a Peggy Babynél, melyekkel együtt viselve gyermekednek trendi és elsőosztályu megjelenést tudsz kölcsöznözni, ezért mindenképpen nézz szét a a többi termékkategóriában! (A cikkszám harmadik, két betűből és egy számból álló tagját keresőbe írva könnyedén listázhatod a leginkább hasonló megjelenésű termékeket.)

5 480 Ft
Részletek

Méretek

A gyermekek számára készített nadrágok több különböző méretben kerülhetnek gyártásra, a nadrág kialakításából adódóan egy-egy méret azonban két-két tartományt is lefed.

  • 68/74
  • 80/86
  • 92/98
  • 104/110

Ez nem jelenti viszont azt, hogy minden egyes kollekcióban mindegyik termék egyenlő darabszámban kerül elkészítésre: A terméklap jobb oldalán láthatod egyazon termék létező méretvariációit, illletőleg a készlettel kapcsolatos információkat. Rendelni készletről tudsz. Lejjebb görgetve, a termék adatainál is láthatod a kiválasztott termék méretét, illetőleg a termékkódját, melynek utolsó tagja mindig a méretet jelölő szám. (Duplaméret esetén a cikkód általában a méretpáros kisebbik tagját tartalmazza, pl -080 végű cikkszám az egy 80/86-os nadrágot jelöl, de adódnak kivételek is).

Anyagösszetétel & Tisztítás

  • 95 % pamut, 5 % elasztán
  • 30 fokon mosható, alacsony hőmérsékleten vasalható, nem fehéríthető, szárítógépbe nem ajánlott tenni
Adatok
Méret
80/86
Színkód
BL2
Cikkszám
TN-03-BL2-080
Tömeg
200 g/db
Csomagajánlatok
Hasonló termékek