Rövidnadrág, bagoly, rózsaszín
Rövidnadrág, bagoly, rózsaszín
3 990 Ft

Rövidnadrág, bagoly, rózsaszín

Rövidnadrág, bagoly, rózsaszín
Rövidnadrág, bagoly, rózsaszín

A PeggyBaby nyári kisnadrágja 100 % pamutanyagból készül, kellően vékony és szellős, így garantáltan nem lesz melege a kicsinek benne. Dereka rugalmas passzéanyag, úgy mint a lába szárának a vége is, ami színben tökéletesen harmonizál. 

 

Mintájában/színében teljesen megegyező, avagy hasonló színvilágú és ehhez a termékhez jól illeszkedő további termékeket is készítünk, melyekkel együtt viselve gyermekednek trendi és elsőosztályu megjelenést tudsz kölcsöznözni, ezért mindenképpen nézz szét a a többi termékkategóriában! (A cikkszám harmadik, két betűből és egy számból álló tagját keresőbe írva könnyedén listázhatod a leginkább hasonló megjelenésű termékeket.)

3 990 Ft
Részletek

Méretek

A gyermekek számára készített nadrágokat 4 különböző méretben kerülhetnek gyártásra, a nadrág kialakításából adódóan egy-egy méret két-két tartományt is lefed.

  • 80/86
  • 92/98
  • 104/110

Ez nem jelenti viszont azt, hogy minden egyes kollekcióban mindegyik termék egyenlő darabszámban kerül elkészítésre: A terméklap jobb oldalán láthatod egyazon termék létező méretvariációit, illletőleg a készlettel kapcsolatos információkat. Rendelni készletről tudsz. Lejjebb görgetve, a termék adatainál is láthatod a kiválasztott termék méretét, illetőleg a termékkódját, melynek utolsó tagja mindig a méretet jelölő szám. (Duplaméret esetén a cikkód a méretpáros kisebbik tagját tartalmazza, pl -080 végű cikkszám az egy 80/86-os nadrágot jelöl).


Anyagösszetétel & Tisztítás

  • 100 % pamut
  • 30 fokon mosható, alacsony hőmérsékleten vasalható, a szárítógépet nem javasoljuk, vegyi tisztítása tilos.
Adatok
Méret
68/74
Színkód
BS1
Cikkszám
TN-02-BS1-068
Tömeg
200 g/db
Csomagajánlatok
Hasonló termékek