Csősapka, karcolat, nagyonszürke
Csősapka, karcolat, nagyonszürke
3 690 Ft

Csősapka, karcolat, nagyonszürke

A Peggy Baby csősapka igazi kis vagány megjelenést biztosít a kicsinek. Átmeneti öltözékként, tavaszra és őszre ajánljuk. Két, színvilágában összeillő pamutanyagot dolgozunk össze. A bund része rugalmas pamutból készül, így nem csúszkál a kicsi fején. A sapka úgy is hordható, hogy a bund részt befelé hajtjuk, így az érzékeny területeken, a homlok és fül résznél dupla védelmet adunk.

 

Mintájában/színében teljesen megegyező, avagy hasonló színvilágú és ehhez a termékhez jól illeszkedő további termékeket is készítünk, melyekkel együtt viselve gyermekednek trendi és elsőosztályu megjelenést tudsz kölcsöznözni, ezért mindenképpen nézz szét a a többi termékkategóriában! (A cikkszám harmadik, két betűből és egy számból álló tagját keresőbe írva könnyedén listázhatod a leginkább hasonló megjelenésű termékeket.)

Méret
3 690 Ft
Részletek

Méretek

A gyermekek számára készített sapkákat legfeljebb 5 különböző méretben kerülhetnek gyártásra, melyek fejkörméret és körülbelüli életkor alapján következők:

  • 0 - Newborn (34-38 cm) - újszülötteknek
  • 1 - Mini (38-42 cm) - 0-1 éveseknek
  • 2 - Midi (42-46 cm) - 1-2 éveseknek
  • 3 - Maxi (46-50 cm) - 2-4 éveseknek
  • 4 - Maxi+ (50-54 cm) - 4-8 éveseknek

Ez nem jelenti viszont azt, hogy minden egyes kollekcióban mindegyik termék egyenlő darabszámban kerül elkészítésre: A terméklap jobb oldalán láthatod egyazon termék létező méretvariációit, illletőleg a készlettel kapcsolatos információkat. Rendelni készletről tudsz. Lejjebb görgetve, a termék adatainál is láthatod a kiválasztott termék méretét, illetőleg a termékkódját, melynek utolsó tagja mindig a méretet jelölő szám.

Anyagösszetétel & Tisztítás

  • 95 % pamut, 5 % elasztán
  • 30 fokon mosható, alacsony hőmérsékleten vasalható, nem fehéríthető, szárítógépbe nem ajánlott tenni
Adatok
Méret
3
Színkód
DT2
Cikkszám
TF-01-DT2-3
Tömeg
100 g/db
Csomagajánlatok
Hasonló termékek