Melegszobás tipegő hálózsák, szív, fehér
Melegszobás tipegő hálózsák, szív, fehér
15 990 Ft

Melegszobás tipegő hálózsák, szív, fehér

Melegszobás tipegő hálózsák, szív, fehér
Melegszobás tipegő hálózsák, szív, fehér
Melegszobás tipegő hálózsák, szív, fehér
Melegszobás tipegő hálózsák, szív, fehér

Garantálni ugyan nem tudjuk, hogy a kicsi innentől kezdve átalussza az éjszakát, de abban biztosan vagyunk, hogy a PeggyBaby tipegő hálózsákja igenis hozzá tud járulni a nyugodt és könnyű éjszaka élményézhez. A tipegő hálózsákot a már állni tudó babáknak ajánjuk, kényelmessé téve az alvás előtti és utáni időszakot is. A hálózsák funkcióját tekintve a takaró szerepét tölti be, ezzel megkönnyítve a szülők éjszakáját is, hogy nyugodtan aludhatnak és nem kell többször felkelni takargatni a kicsit. A hálózsák alján lévő kamásli a zokni szerepét veszi át, így tuti nem lesz kint a gyermek lába a "takaróból".


Érdemes tudnod, hogy a tipegő hálózsák vastagságát a szoba hőmérséklete és nem az évszak alapján érdemes kiválasztani: 18-21 C fokos környezetben altatott gyermeknek a hidegszobás, míg 22-24 C fokos környezetben a melegszobás tipegő hálózsákot ajánljuk, utóbbi esetén ajűnlunk alá egy hosszú vagy rövid újjú bodyt, fontos viszont, hogy minden gyermek más és más, mindenképpen az egyedi igényekhez kell igazítani a ruházatot. Leginkább úgy lehet meggyőződni arról, hogy jól van-e öltöztetve, hogy milyen a gyermek tarkóójának hőmérséklete. Egy adott esetben hidegnek tűnő kéz- és lábfej NEM mérvadó.

 

Mintájában/színében teljesen megegyező, avagy hasonló színvilágú és ehhez a termékhez jól illeszkedő további termékeket is készítünk, melyekkel együtt viselve gyermekednek trendi és elsőosztályu megjelenést tudsz kölcsöznözni, ezért mindenképpen nézz szét a a többi termékkategóriában! (A cikkszám harmadik, két betűből és egy számból álló tagját keresőbe írva könnyedén listázhatod a leginkább hasonló megjelenésű termékeket.)


A meleg szoba tipegő hálózsák két réteg rugalmas pamutból áll. Anyagösszetételét tekintve 95 % pamut és 5 % elasztán, ami biztosítja a bőr szellőzését, kellő légzését. Oldalt cipzárral, felül nikkelmentes patenttal kapcsolatható. Kérjük a patent használatakor figyeljen arra, hogy közvetlenül a patent mellett fogja meg az anyagot, ezzel óvni lehet az anyagot és a hósszútávú használatot biztosítani.

15 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Méretek

A gyermekek számára készített tipegők 4 különböző méretben kerülhetnek gyártásra

  • 80
  • 86
  • 92
  • 98

 

Az anyag rugalmasságából fakadóan NEM szükséges egy mérettel nagyobbat választani, csak, ha határeset a gyermek jelenlegi mérete.

 

Ez nem jelenti viszont azt, hogy minden egyes kollekcióban mindegyik termék egyenlő darabszámban kerül elkészítésre: A terméklap jobb oldalán láthatod egyazon termék létező méretvariációit, illletőleg a készlettel kapcsolatos információkat. Rendelni készletről tudsz. Lejjebb görgetve, a termék adatainál is láthatod a kiválasztott termék méretét, illetőleg a termékkódját, melynek utolsó tagja mindig a méretet jelölő szám. 

Anyagösszetétel & Tisztítás

  • 95 % pamut, 5 % elasztán
  • mosógépben 30 fokon mosható, ajánlott kifordítva, nem fehéríthető, alacsony hőmérsékleten vasalható, vegyileg nem tisztítható, szárítógép használata nem ajánlott.
Adatok
Méret
98
Színkód
AH1
Cikkszám
TT-03-AH1-098
Tömeg
300 g/db
Csomagajánlatok
Hasonló termékek