Blog

SZEMÉLYES 1.0

2022.08.01 17:25
SZEMÉLYES 1.0

Az esetek 99,9 %-ban a kisebbik lányom tűnik fel a képeken, bejegyzésekben.

Ennek az a magyarázata, hogy ő az oka annak, hogy a márka ilyen formában létrejött, mert annyira nehéz volt vele a fogzásos időszakban, hogy muszáj volt ki- illetve feltalálnom azt a nyálkendőt, ami tuti nem ázik át. Ugyanis patakokban folyt a nyála, az akkor fellelhető nyálkendők mind átáztak, így a ruhája is, ami napi többszöri eszméletlen sírást jelentett, mert utálta, ha vetkőztetem/öltöztetem. Így nem maradt más, mint megtalálni azt az anyagot, ami nem ázik át, ugyanakkor bőrbarát ( merthogy a bőre is nagyon érzékeny), jó is, bírja is a gyűrődést.

Na de beszéljünk a nagyobbik lányomról, aki ha nem lenne, nem az lennék aki vagyok. 
Hálás vagyok a sorsnak, hogy egy ilyen kreatív, belevaló gyerekkel áldott meg az ég, olyan, de olyan sokszor mond egyszerű, de nagyszerű dolgokat, hogy elcsodálkozom magamon, hogy ez vajon nekem miért nem jutott eszembe?
Akik kijárnak az ország egyetlen baba-mama dizájner vásárába, a Pici Piacra, azok tapasztalhatták, hogy Szonja milyen nagy segítség egy-egy ilyen alkalommal. Nem okoz gondot a 11 évesnek, hogy fél 6-kor keljen, hogy elkísérjen egy egész napos vásárra, ami igen melósra szokott sikeredni :-) ( Remélem vasárnap találkozunk, mert hogy most lesz a következő).

Szóval a kicsi a modell és a tesztalany, a nagy pedig a segítség és a támasz. Nagyon nagyon boldog vagyok, hogy Apukájuknak köszönhetően két ilyen imádnivaló lánnyal ajándékozott meg a sors ❤❤❤

#mik #anyavagyok #insta #instahun #ikozosseg #ikozosseghungary #adel#szonja #imádnivalók #peggybaby @ Kincsem Park - Nemzeti Lóverseny / 2019.június 26.

Szeretettel,

 

Molnár Peggy