Blog

A saját márkám modellje lettem

2022.08.08 12:19
A saját márkám modellje lettem
A saját márkám modellje lettem...
 
elég furcsa ezt így leírni, mert egy pillanatig sem érzem, hogy modell lennék, mégis egy pár pillanat erejéig az lettem.
Lassan 8 éve hívtam életre a márkát, ami alatt sok ezer család életében kaptunk helyet termékeinkkel.  Az idén megvalósult egy régi álmom, készült egy Anya-lánya szett többféle színállásban, amit szerettem volna magam megmutatni hűséges vásárlóinknak, követőinknek. Fontos számomra, hogy teljes valóságában mutassuk meg termékeinket, milyen úgy viselni, hogy nem vagy modellalkat, hanem hús-vér ember. Az összes termékünk, ami a praktikusság jegyében készül, minden esetben kipróbált, tesztelt termék. Ennek szellemében döntöttem úgy, hogy csak gyerekmodelleket keresek, a felnőtt ruhát én mutatom be. Lássátok, valójában hogy is áll az emberen egy ilyen ruha, anélkül, hogy modell paraméterekkel rendelkezzen. Őszinte leszek, fenomenális érzés, hogy ezt megtehettem, büszke vagyok a kollekcióra és a képanyagra is. Érdekes vetület, hogy az elmúlt években csak gondolati szintig jutottam egy ilyen kollekciót illetően, a megvalósulás egészen mostanáig váratott magára. Bizonyára összefügg azzal, hogy változtam testileg, mert csak úgy tudtam kivitelezni, hogy én készen állok arra, hogy kipróbáljam/teszteljem azt, amit kitaláltam. Hiszen így tudsz hiteles lenni, így tudsz meggyőző lenni, hogy jó az amit csinálsz. Ez értékrend szempontjából fontos számomra, így nem volt kérés, hogy én leszek a modell. Ha kíváncsi vagy a testi változásomra, keresd fel Lifesytle oldalamat (www.peggylifestyle.hu) vagy kövess Facebookon (www.facebook.com/lifestylepeggy) vagy Instagramon (www.instagram.com/peggylifesytle_ )  Ennek szellemében készültek a fotók, hála és köszönet Motomfotó -nak.
Ha megtetszett a ruha, vagy Anya-lánya szettet szeretnél, szeretettel ajánljuk webshopunkat: https://www.peggybaby.hu/egyeb-termek-mamanak