Blog

Izgatottan szeretném Veled megosztani, hogy megérkeztek legújabb kincseink a PeggyBaby.hu-ra, amelyek garantáltan elnyerik tetszésed.

A hidegfront is megérkezett, tökéletes idő ez arra, hogy felfrissítsétek gyermeketek ruhatárát akár néhány új sapkával, sállal és nadrággal.

Hamarosan itt az új kollekció, mutatnék egy kis ízelítőt, nomeg egy kicsit be is mutatkoznék, ha elvégre ez az első bejegyzés amit én, Judit írok.

Amennyiben a legutóbbi posztomat olvastad, bizonyára emlékszel, hogy arról beszéltem, a változás szele közeleg a Peggy Baby háza táján - nagy örömmel szeretnék Neked erről most többet elárulni.

Engedd meg, hogy egy fontos gondolatomat osszam meg Veled: Nem győzök eléggé hálásnak lenni minden egyes vásárlómnak, aki az elmúlt közel 10 évben a márkám termékeit választotta gyermekének.
A tavaszi/nyári kollekciónk fotózására babamodellt keresünk: Legyen a Te gyermeked a következő kollekciónk egyik babamodellje! Az ebben a bejegyzésben található űrlap segítségével tudsz jelentkezni a a következő fotózásunkra.

 

Az omega-3-at a felnőttek esetében csak egészségügyi csodaként szokás emlegetni. Szülőként azért szedem, mert a gyerekeim miatt is egészséges akarok lenni. De milyen előnyei vannak a gyermekeknek szánt omega-3 étrend-kiegészítőknek? Közismert, hogy az omega-3 jótékony hatással van a gyermekek agyi fejlődésére minden fejlődési szakaszban. Emellett a kutatások azt is kimutatták, hogy az omega-3 hatékonyan támogatja a gyermekek általános növekedését és fejlődését.

 

A saját márkám modellje lettem...
 
elég furcsa ezt így leírni, mert egy pillanatig sem érzem, hogy modell lennék, mégis egy pár pillanat erejéig az lettem.
Gyermekorvosi vélemény a fogzásról

Kedves Vásárlónk!

Köszönjük, hogy bizalmat mutat termékünk, a Pegyy Baby tipegő hálózsákunk iránt.

 

Hiába a három napos monszun-esők és a rendszerint a hétvégi napokra időzített vacogások, azért lélekben már mindannyian a nyárra készülünk, tervezgetve a nyaralás, vagy a laza víkendek boldog perceit.

Az esetek 99,9 %-ban a kisebbik lányom tűnik fel a képeken, bejegyzésekben.

Sokaknak nem mondok újat azzal, hogy a webshop mellett már van egy fizikális kis boltom is, ahol megmutatjuk magunkat és a termékeinket. 

Igen, igaz a hír, hogy márkánk megjelent a világ egyik legelitebb újságának magyarországi kiadásában, a Forbesban.

Már biztos, hogy nem fognak fázni a kicsik télen, elkészültünk a pihe-puha-meleg kollekcióval.

 

Nem kell sokat gondolkodnia a csomagoláson, ha ajándékba szánja nyálkendőinket.

Erről már egy korábbi hírben írtam, de most ki kell egészítsem.

 

"Volt egy meghatározó időszak, egy komoly mélypont, amikor a szervezetem jelezte, túl vagyok terhelve.”

 

Peggy Baby márkánkkal  2018.október végén újabb mérföldkőhöz értünk: megnyitottuk Vácon a Peggy Baby Shopot!

 

Ami puha darázsanyagból készült
Dr. Kővári Zita gyermekorvos gondolatai a tavaszi öltözködésről

 

Hűvösödik az idő, egyre melegebb holmik kerülnek elő a szekrényekből, a télimádók és a gyerekek alig várják, hogy újra fehérbe öltözzön a világ.