Blog

SZEMÉLYES 2.0

2022.08.01 17:22
SZEMÉLYES 2.0

Sokaknak nem mondok újat azzal, hogy a webshop mellett már van egy fizikális kis boltom is, ahol megmutatjuk magunkat és a termékeinket. 


Körülbelül 1 évvel ezelőtt adatott a lehetőség, hogy bérbe vegyük ezt az üzlethelységet. Nem sokat gondolkodtunk rajta, a belső énem azt diktálta, hogy meg kell lépni, ugyanis már nagyon éreztem magamon, hogy az otthoni munka nagyon nem tesz jót. A webshoppal kapcsolatos teendőket az otthoni irodából intéztem, de egyszerűen éreztem, hogy nem vagyok elég hatékony, hiányzik a struktúráltság, úgy csinálom, ahogy puffan, nincs kellő keret a munkavégzéshez. ( Az egyeb dolgokat most hagyjuk, mint az, hogy nem kell felöltözni normálisan, mindegy hogy néz ki a hajam... stb) Hála istennek, családilag értő fülekre talált a külső iroda terve, így minden támogatást, értsd anyagilag és lelkileg megadatott, amiért utólag is nagyon hálás vagyok a páromnak.
Szóval irodának/showroomnak indult a kis bolt, ahová szívesen betérhet az, aki szeretné megtapogatni illetve átvenni a Peggy Baby terméket. Aztán a felújítás alatt - ami igencsak ráfért a helységre - beszélgettem pár hazai dizájner babaterméket gyártó márkatulajdonossal, akik mondhatni rábeszéltek arra, hogy ebből érdemes üzletet csinálni. És valóban... miért ne... csináljuk...

   

 

             
Így lett ebből az irodának induló üzletből számomra a nyugalom szigete. Sajátos nyitva tartással (fél napokat vagyok nyitva, egyszer délelőtt, másszor délután) működik a bababolt, ami valójában a webshop irodája, innen indulnak a csomagok a kedves megrendelőkhöz. Időkeretben dolgozom, tudom mennyi idő áll rendelkezésre, hogy a napra tervezett munkát elvégezzem, persze ha a boltba bejövő "embermennyiség" ezt nem írja felül. 
Szokták kérdezni, hogy megéri a boltot működtetni? Erre az a válaszom, hogyha az ember az életminőségén tud javítani - és ezt nem anyagi értelemben gondolom - , akkor az sok mindent megér. 
Nekem bejött, boldog vagyok, hogy így döntöttem.

Szeretettel,

Molnár Peggy